Meer over Suze

Veranderingsprocessen en crisismanagement in de gezondheidszorg 

Als manager, interim-manager en consultant in de gezondheidszorg heeft Suze Vaes veel kennis en ervaring van veranderingsprocessen en crisismanagement. Met haar sterk probleemoplossend vermogen, mensenkennis, persoonlijke aanpak en creativiteit weet ze waar de schoen wringt. Door de juiste mensen op de juiste plekken te zetten, ze te ondersteunen en ze te motiveren om zelf beslissingen te durven nemen, nemen de efficiency en effectiviteit toe. En voelen mensen zich gewaardeerd en gemotiveerd. 

Interim -management met praktische resultaten 

Het beste uit mensen halen. Dat is de focus van Suze Vaes in alles wat ze doet. ‘Ik inspireer, motiveer en confronteer, op een respectvolle en creatieve manier. Mensen in hun kracht zetten en ze zien groeien, dat vind ik het mooiste wat er is. Bovendien is dat de basis voor goede praktische resultaten.’

"De beste manier om je toekomst te voorspellen, is haar zelf te creëren" – Stephen R. Covey

Ongebruikelijk effectief

Verandering komt eraan. Met een heldere visie, ongebruikelijke maar trefzekere keuzes en aantoonbare effecten. Met jarenlange ervaring, creativiteit en mensenkennis helpt Suze Vaes  mensen om het beste uit zichzelf, elkaar en uit de organisatie te halen. In de zorg, maar ook in het bedrijfsleven en bij particulieren. Is het tijd om te veranderen? Dan is het tijd voor Suze Vaes en haar netwerk van professionals. Ongebruikelijk en effectief. 

Suze Gallery2
"Als we wachten tot we er klaar voor zijn gebeurt er nooit iets" – Eleanor Roosevelt (1884 – 1962)